La Terrasse du Zoute

La Terrasse du Zoute

Tot rust komen in de nieuwe lounge & bar van La Terrasse du Zoute

Vandaag kan u in La Terrasse du Zoute genieten van een fantastische lounge & bar in het hart van het Zoute. In een grandioos decor met zicht op de Kustlaan of eerder aan de iconische bar? U kiest en wij zorgen voor een onvergetelijk moment met de beste cocktails en wereldwijnen. Opgelet; reserveren is niet mogelijk, zo heeft iedereen de kans om te genieten

Het nieuwe interieur is de ideale setting voor een cosy moment met vrienden of met twee. Met een sharing-kaart voor een optimale beleving en de beste cocktails geniet u hier van een moment rust en ontspanning. De unieke sigarenlounge is dan weer thé place to be voor de connaisseurs en liefhebbers onder ons.

Al generaties lang het passionele werk van de familie Vanhollebeke

Share food & good times

De vernieuwde keuken van La Terrasse du Zoute biedt u een rijke kaart aan verfijnde smaken voor elk moment van de dag. Alles draait om foodsharing en producten van hoogstaande kwaliteit. Hier gaan smaakbeleving en tot rust komen perfect hand in hand. Geniet van iedere seconde.

Cocktails & drinks

De meest iconische bar van Knokke stelt u een prachtige kaart van huisgemaakte cocktails en mocktails voor. Installeer u in de comfortabele zetels van het unieke decor en geniet van uw drankje. We bieden talrijke hoogwaardige wereldwijnen per glas aan om te pairen met uw foodsharing, of gewoon met uw mood van het moment. Vraag naar onze kaart aan één van de kelners.

Hospitality

"Hospitality runs in our DNA" is niet voor niets de slogan van de familie Vanhollebeke. Het is dan ook met trots dat Stefan vandaag de deuren van zijn nieuw concept volledig openzet om u te verwelkomen voor een onvergetelijke ervaring in het hart van het Zoute.

Contacteer ons

The best memories are created in La Terrasse du Zoute

Creëer onvergetelijke momenten met uw vrienden, familie of gewoon rustig op uw eentje. Ons terras is een luxueuse oase van rust waar u graag zal vertoeven om de dag uniek te maken. Laat u bedienen door ons vriendelijk personeel en laat u verrassen door de unieke combinatie van smaken die de keuken voor u bereidt en geniet van een glaasje exquise wijnen of cognac in onze sigarenlounge.

FAQ

U kan op onze website via 'contact' een mail sturen om een tafel te reserveren. We antwoorden u zo snel mogelijk. U kan ons ook elke dag telefonisch bereiken op +32 (0)50 630 530.

La Terrasse du Zoute is elke dag open.

Ja absoluut, u kan een golfkar huren aan de receptie van L'Hôtel Lugano. 

Absoluut, u kan genieten van een sigaar en een glaasje in onze lounge achteraan de zaak. 

Trendy shoppers, kunstliefhebbers en vrienden van de natuur vinden in Knokke-Heist de ideale bestemming. Hippe boetiekjes, kunstgalerijen en een ongelooflijk horeca-aanbod bovenop één van de mooiste stranden van België dragen bij tot het typische karakter van de gemeente. Beleef een fantastische en onvergetelijke tijd in Knokke-Heist.

Ontdek de omgeving

Contacteer ons

Wij zijn 7/7 open