Omgeving

La Terrasse du Zoute

Knokke, heerlijke rust aan de kust

Trendy shoppers, kunstliefhebbers en vrienden van de natuur vinden in Knokke-Heist de ideale bestemming. Hippe boetiekjes, kunstgalerijen en een ongelooflijk horeca-aanbod bovenop één van de mooiste stranden van België dragen bij tot het typische karakter van de gemeente. Beleef een fantastische en onvergetelijke tijd in Knokke-Heist.

Uw eigen golfkar

Bent u graag mobiel en geniet u van vrijheid tijdens uw bezoek? Dan bieden de golfkarren van L'Hôtel Lugano de oplossing. Zowel hotelgasten als niet-hotelgasten kunnen bij ons golfkarren huren. Voor gasten van hotel Lugano en Britannia kan dit aan €20/ uur en voor niet-hotelgasten aan €30/ uur. Wenst u er meerdere of voor een langere periode? Neem contact op met de receptie, we helpen u heel graag verder.

Hippe boetieks & Kunst

De reputatie van Knokke-Heist als het op shopping aankomt is ongeëvenaard aan de Belgische kust. Is kunst eerder uw ding? Een brede waaier van kunstgalerijen zal u dan zeker weten te bekoren. Wist u dat u in Knokke ook op zondag kan shoppen? De deuren van La Terrasse du Zoute staan open om tussendoor te genieten van een heerlijke cocktail en frisse gerechtjes.

Unieke en gevariëerde natuur

De rijke natuur van Knokke-Heist is een unieke beleving aan de Belgische kust. Ontdek de binnenduinen en de Zwinduinen te voet of met de fiets, geniet van de zeelucht in een prachtige omgeving. U kan zich hier herbronnen en echt tot rust komen. Daarna genieten van onze heerlijk cocktails en sharing dishes is de perfecte manier om uw dag in Knokke naar een nieuw niveau te tillen.

Wij zijn 7/7 open