Cigar lounge

La Terrasse du Zoute

Bent u een echte sigaarliefhebber? Dan heeft u zojuist uw nieuwe favoriete sigarenlounge gevonden. Kom gerust langs en geniet van een van onze internationale sigaren gepaard met een bijpassende whisky. Een goede sigaar en een spelletje poker met vrienden is de ideale manier om te onthaasten.

Onze sigarenlounge is 'cigar only' voor diegenen die tot rust willen komen en genieten van hun sigaar. Als u liever een sigaret of vape rookt bent u steeds welkom in onze smoking corner aan de inkom van het hotel. We ontvangen u graag.

Al generaties lang het passionele werk van de familie Vanhollebeke

Our Cigars.

Al benieuwd naar wat onze sigarenlounge te bieden heeft? U vind onze verschillende sigaren alvast terug bij 'Menukaart', 'La Terrasse, the cigars'.

How does it work?

Conform de Belgische wetgeving is het niet toegestaan om te bedienen in de sigarenlounge. U kan uw favoriete sigaar bestellen via de QR code die u aan uw zetel terugvind. Onze enthousiaste medewerkers geven u graag een woordje uitleg bij uw bezoek.

FAQ

U kan op onze website via 'contact' een mail sturen om een tafel te reserveren. We antwoorden u zo snel mogelijk. U kan ons ook elke dag telefonisch bereiken op +32 (0)50 630 530.

La Terrasse du Zoute is elke dag open.

Ja absoluut, u kan een golfkar huren aan de receptie van L'Hôtel Lugano. 

Absoluut, u kan genieten van een sigaar en een glaasje in onze lounge achteraan de zaak. 

Knokke, een fantastische beleving

Trendy shoppers, kunstliefhebbers en vrienden van de natuur vinden in Knokke-Heist de ideale bestemming. Hippe boetiekjes, kunstgalerijen en een ongelooflijk horeca-aanbod bovenop één van de mooiste stranden van België dragen bij tot het typische karakter van de gemeente. Beleef een fantastische en onvergetelijke tijd in Knokke-Heist.

Ontdek de omgeving

Wij zijn 7/7 open